Klacht: Betaald niets geholpen

op 11 juli 2017 over Social Paradise in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi,
Ik heb een paar dagen geleden een bestelling geplaats op Social Paradise.
Het ging namelijk om volgers te kopen,Ik heb daar een betaling op gedaan.. Op het website stond: dat het 15minuten tot en met 6 uur kan duren om het te voltooien. Nou ik was al 2 dagen? En ik wordt totaal genegeerd door de eigenaar. Hoor niets meer van ze? Ben ik de enige die is opgelicht door deze socialParadise? En wat ik doen ?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn volgers / mijn geld weer terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Social Paradise over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door barretta