Klacht: Betaald, maar niks ontvangen

op 20 augustus 2010 over Cyber computers in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tijd geleden een laptop hoes besteld op Cybercomputers.nl Op 9 augustus kreeg ik een mail dat de bestelling is verzonden, maar ik heb nog niks ontvangen. Aangezien ik dit opmerkelijk vond ben ik gaan mailen en bellen. Er wordt niet gereageerd op mijn mails en telefonisch contact is niet mogelijk; het ene nummer is niet in gebruik en bij de ander krijg ik alleen maar een voicemail die ik al heb ingesproken.

Gewenste oplossing

Of mijn laptophoes in een week ontvangen of mijn geld terug!

Reactie van de melder van de klacht Krekel

10 jaren geleden - Ik heb mijn laptophoes keurig netjes ontvangen van cyber computers. De enige suggestie die ik kan doen is reageren op mailtjes, om dit in de toekomst te voorkomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Krekel