Klacht: Betaald en niets ontvangen

op 14 oktober 2016 over Stickeroe in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 19/09/2016 stickers besteld en de betaling gedaan via overschrijving. Tot op heden niets ontvangen. Ik krijg geen antwoord op mijn mails en telefonisch zijn ze niet bereikbaar op het nummer te vinden op de website. Ik heb gebeld naar Buckaroo omdat aan deze firma de betaling werd uitbesteed. Dit bedrijf kon enkel aanraden dat ik melding moest maken bij de politie. Ze konden wel zien dat mijn betaling aan Stickeroe werd uitgevoerd. Wat ook raar is, is dat op de website nog een bericht staat over een verhuis en een datum 5 oktober 2016…

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de stickers ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stickeroe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stickeroe nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Stickeroe in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Stickeroe een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Stickeroe

Heeft op 20 oktober 2016 om 14:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Telefonisch contact gehad met de klant met een uitleg over de situatie. De bestelling wordt opgestuurd incl. Gratis foto stickers. Verder afgesproken dat vrijdag gebeld ging worden om te bevestigen dat de bestelling is aangekomen. Klant was tevreden met de geboden oplossing. Vrijdag handelen we de situatie verderaf om tevredenheid van de klant de bevestigen.

Heeft op 25 oktober 2016 om 09:02 geantwoord

Ik heb gisteren de bestelling ontvangen maar ben helemaal niet tevreden. Een deel van de bestelling ontbreekt!

Ik bestelde het volgende:
10 Kleine Naamstickers
12 Kleine Strijklabels
9 Kledingstickers
3 paar Kleine Schoenstickers

Ik ontving enkel de schoensticker met de naam van mijn dochter maar ik ontving ook andere schoenstickers van een andere klant!

Ik wil zo snel mogelijk mijn bestelling ontvangen.

Bericht van Stickeroe

1 jaar geleden - Nogmaals excuses voor het ongemak. Er moet iets fout zijn gegaan met het controleren van de bestelling. Vervelend dat dit bij u gebeurt na dat u zo lang heeft moeten wachten. De resterende order zal zo snel mogelijk worden toegestuurd. Graag hoor ik van u als de bestelling binnen is gekomen!

Alle klachten die gemeld zijn door Fien B.