Klacht: bestelling nog steeds niet geleverd

op 13 september 2016 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb dus zo als anderen mensen ook op die site gekocht en ook nog steeds niets aangekregen. Heb ook al 5x gestuurd naar hun en ook geen antwoord gekregen! wat moet ik nu doen? Zou mijn beslelling nog aankomen? Want ik ben kwader met de dag aan het worden. Kan die site ook niet via de politie worden aangegeven ? Want veel mensen kopen via die site terwijl die site oplichterij is.

Gewenste Oplossing:

ik ben past tevreden als ik mijn geld terug krijg, of men goede extensions, of beide.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ontevrede boze klant