Klacht: bestelling niet volledig gekregen

op 29 mei 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben net bij de KFC geweest en had onder andere 9 filet bites besteld om mee te nemen, toen ik mijn volledige bestelling had meegenomen en even later in de auto met mijn gezin opende waren er maar 3 filet bites in de zak terwijl ik er voor 9 heb betaalt. Ik heb een foto van de rekening

Gewenste Oplossing:

Ik zou het gepast vinden wanneer ik een kortingabon of tegoedbon voor het tekort filet bites zou ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lennard van gorp