Klacht: Bestelling niet ontvangen, geen reactie op verzoek om order te cancellen

op 17 juli 2019 over Muziekoutlet.com in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs een bestelling bij muziekoutlet.com gedaan. De prijs lijkt gunstig, het product is in voorraad en men belooft snel te leveren. Na een week had ik nog geen verzendbevestiging. Bij navraag beloofde men dat de order verwerkt ging worden. Na een week! Hierop besloten dat ik de order wilde cancellen. Na diverse mails, en contactformulieren, een week later nog geen reactie. Telefonisch, op twee nummers geen contact.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Muziekoutlet.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eamat