Klacht: Besteld en betaald, maar niks ontvangen!!!

op 17 juli 2012 over Zelfsigarettenmaken.nl in de categorie Internetshops - Tabak

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 2 juli jl. een bestelling gedaan bij deze webwinkel. 48 uurs levering werd gegarandeerd. 4 dagen later heb ik gebeld en kreeg de toezegging dat het maandag(!), een week later dus geleverd zou worden. Na nog een vage uitleg te hebben gekregen over een vernieuwde website en over vertraging blablabla en problemen met Ideal werd het gesprek beeindigd.

Een dag later heb ik weer gebeld dat ik van de koop afzag omdat de afspraak niet werd nagekomen.Het zat me niet lekker. Ik kreeg de toezegging dat mijn geld 3 werkdagen later teruggestort zou worden. En uiteraard ook met meer smoesjes…

Het is inmiddels 17 juli en nog een week later en heb nog niks retour gekregen. Mijn telefoontjes worden ook niet meer beantwoord en op mail wordt ook niet gereageerd!

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mn centen, waar ik heel hard voor werk terug!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Zelfsigarettenmaken.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door dseedorf