Klacht: Beslag op bank

op 15 augustus 2017 over Nouta in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al aantal jaar onder bewindvoerder. Nu zo goed als in de schuldsanering en voor dat het rond was gauw beslag gelegd op mijn complete bankrekening. Er word geen rekening gehouden met de beslagvrije voet waar ik ver onder zit als alleenstaande moeder met 3 kinderen. Nu voor de 2e week zonder leefgeld omdat mijn bank nog steeds geblokkeerd is… geld moeten lenen (terwijl je geen nieuwe schulden mag maken) om toch eten te kunnen kopen voor mijn kindjes… vaste lasten en rekeningen kunnen nu ook niet betaald worden waardoor alles oploopt en ik alleen maar meer in de problemen kom… ZOOOOO BOOS OP DIT BEDRIJF.

Gewenste Oplossing:

Als mijn bank is vrijgegeven... en ze rekening houden met de beslagvrije voet

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nouta

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nouta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mloesj1986