Klacht: beslag name van mijn auto

op 01 oktober 2016 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een inkomsten belasting schuld. van 2400 euro ik heb een afbetaling regeling.en betaal elke maand netjes 100 euro ,om dat ik een ww uitkering heb a 900 euro daar moeten wij mijn zoon en ik van rond komen.maar nu hebben ze mijn auto in beslag genomen (vind ik nog niet zo er) maar wil ze wel bedanken voor de extra onkosten .nu zit ik nog langer met men schuld zo kom ik er nooit van af

Gewenste Oplossing:

ik wil graag mijn auto terug en zonder de nodige onkosten.ik vraag mij dan ook af waar deze criminelen mee bezig zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chris2801