Klacht: beloofde subsidie belisol liep al niet meer op moment van handtekening order

op 03 juni 2018 over Belisol in de categorie Klusbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een 7 meter grote schuifpui van 11000 euro aangeschaft met het verhaal van belisol breda dat als er subsidie op glas zou zitten ik voor tripple glas zou gaan ….en er zat volgens belisol breda subsidie op terwijl dit potje al leeg was op moment van order……tevens heb ik 3 maanden langer op mijn schuifpui moeten wachten en na plaatsing nog eens 4 maanden op mijn afwerkstrip…..ik heb nog het laatste eindbedrag nog niet betaald en ga nu aanmanigen krijgen ondanks het bijzonder onproffesioneel en onbeschoft gesprek wat ik zelf heb aangevraagd bij breda…..ook belgie hoofdkantoor zou mij terugbellen en heeft dit niet gedaan maar wel een mail gestuurd dat ik het laatste termijn gewoon moet betalen zonder goed mijn verhaal aan te horen

Gewenste Oplossing:

ik ben 625 euro glassubsidie misgelopen door belisol breda.....ik heb nog een restbedrag van 500 euro open staan bij belisol breda
als dit niet verder niet betaald hoeft te worden dan vindt ik het verder oke

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Belisol over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Jos Heijkoop