Klacht: belastinggeld sinds 2014 niet ontvangen

op 23 september 2016 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 2014 t/m 2016 is mijn belastinggeld niet uitbetaald door de belastingdienst. Ik krijg geen geldige reden van de belastingdienst waarom het geld niet is uitbetaald en dat k maar moet wachten. Als er wat betaald moet worden wordt er wel verwacht dat ik het binnen een veel kortere termijn dan 3 jaar het geld terug betaal. Mijn hypotheekteruggave staat op één gehele jaar en dat wordt zelfs ingehouden.

Gewenste Oplossing:

Als mijn belastinggeld eindelijk wordt uitgekeerd en niet langer moet wachten om mijn geld eindelijk in ontvangst te nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saslan41