Klacht: belasting dienst betaald al twee maand uit op verkeerde rekeningnummer

op 22 januari 2014 over Belastingdienst in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De belasting dienst betaald al twee maand uit op verkeerde rekeningnummer het rekeningnummer van mijn ex van 6jaar terug vorige maand gebeld rekeningnummer zou geblokkeerd worden.Tot mijn verbazing is het nu weer op het rekeningnummer van mijn ex gestort nu Word weer de procedure in gang gezet en duurt 3 tot 5 weken ik kan toch niet zo lang wachten op deze fout van de belasting dienst dit is belachelijk

Gewenste Oplossing:

Dat het geld zo snel mogelijk terug gehaald Word en geen 5 weken moet wachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jenbre