Klacht: Belachelijk lange reclame

op 08 oktober 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit da vinci code te kijken en die heb ik een gedeelte opgenomen. Waarvan de 45 min 20 min reclame is met tussendoor 10 min film. Ik snap dat de commerciële daar hun held vandaan moeten halen. Maar kom op gewoon van de 45 min 20 min reclame.!!!!!! Wtf ik was al klaar met “gewone” tv maar nu helemaal BELACHELIJK.

Gewenste Oplossing:

Stop die belachelijke lange reclames

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paul1984