Klacht: behandeling van een reiziger

op 04 mei 2016 over Intermediair in de categorie Vacaturesite

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis al 45 jaar met de NS. Heb mij nooit beklaagd. Alle stormen en vertragingen meegemaakt. Maak hier nooit een probleem van, omdat je dit de NS niet kunt verwijten. Maar gisteren zat ik in de trein van Assen naar Rotterdam. Om 15.32. Bij aankomst in Zwolle een kleine vertraging van 2 minuten. Voldoende om de aansluiting naar Schiphol te missen. Met mij vele anderen. Zij beklaagden zich bij de dienstdoende personeel. Ik stond rustig te wachten op de volgende trein. Een oudere Turkse vrouw moest ook naar schiphol, raakte enigszins in paniek, omdat zij niet wist wat te doen. Zij tikte vriendelijk en heel zacht op de rug van de conducteur (de trein van 15.32 uit Assen) op zijn schouder om een vraag te stellen. De conducteur keerde zich om, zag de vrouw en met een wild arm gebaar schreeuwde hij “raak mij niet aan”stapte de trein in en sloot de deur voor vertrek. Ik vind dit onbetamelijk en brutaal. Zo behandel je een reiziger niet.

Gewenste Oplossing:

Als betreffende conducteur op zijn gedrag wordt aangesproken.

Alle klachten die gemeld zijn door djerili