Klacht: beëindigen abbonement

op 13 juli 2017 over Huurwoningbemiddeling.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer het abonnement te beeindigen. Via instellingen lukt niet, ontvang geen nieuw wachtwoord per mail. Op bericht via contactformulier is geen reactie gekomen. Mail van huurbemiddeling heb ik nooit ontvangen in de abonnementsperiode.

Gewenste Oplossing:

Indien ik een schriftelijke bevestiging ontvang van uitschrijving. Tegemoetkoming gemaakte kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Huurwoningbemiddeling.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningbemiddeling.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningbemiddeling.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningbemiddeling.nl

Heeft op 14 juli 2017 om 08:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Groenhart,

Wij hebben uw abonnement op 8 juli 2017 voor u stopgezet:
7 juli 2017
23:34 uur
-
 
Vraag:Beste heer/mevrouw, Graag wil ik per direct mijn abonnement opzeggen voor het huur aanbod. Graag ontvang ik een bevestiging van dit schrijven, Met vriendelijke groet, Marloes Groenhart

Antwoord: Hierbij ontvangt u de bevestiging dat wij voor u uw abonnement hebben stopgezet. U kunt tot einde van de abonnementsperiode - 27 juli 2017 - volledig gebruik maken van onze dienst. Daarna zal uw abonnement beëindigd zijn en ontvangt u alleen nog de mailing met het huurwoningaanbod.

Status: Gesloten op 8 juli 2017 om 18:09 uur

Dit hebben wij u op 14 juli nogmaals bevestigd:
13 juli 2017
16:42 uur
-
 
Vraag:Beste heer/mevrouw, Ik heb afgelopen week al een verzoek tot uitschrijven ingediend. In heb hier tot op heden geen bevestiging of reactie op gekregen. Graag verzoek ik om mij dit toe te sturen of mij te bellen op 0622702532 Met vriendelijke groet Marloes Thijs

Antwoord: Wij hebben uw abonnement op 8 juli 2017 voor u stopgezet. Dit hebben wij u ook bevestigd. 7 juli 2017 23:34 uur -   Vraag:Beste heer/mevrouw, Graag wil ik per direct mijn abonnement opzeggen voor het huur aanbod. Graag ontvang ik een bevestiging van dit schrijven, Met vriendelijke groet, Marloes Groenhart Antwoord: Hierbij ontvangt u de bevestiging dat wij voor u uw abonnement hebben stopgezet. U kunt tot einde van de abonnementsperiode - 27 juli 2017 - volledig gebruik maken van onze dienst. Daarna zal uw abonnement beëindigd zijn en ontvangt u alleen nog de mailing met het huurwoningaanbod. Status: Gesloten op 8 juli 2017 om 18:09 uur

Status: Gesloten op 14 juli 2017 om 08:16 uur

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Huurwoningbemiddeling.nl

Alle klachten die gemeld zijn door m.groenhart