Klacht: Bedrag afgeschreven

op 04 juli 2017 over lexamore.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor 1 maand zou ik lexamore hebben. Is afgeschreven en daarna niet meer. Ik zeg mijn account op bij lexa en verwijder mijn account. Ineens wordt er 50 euro voor lexamore afgeschreven.heb bevestiging van uitschrijving ontvangen en lex is ook niet afgeschreven maar wel 50 euro voor lexamore.

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld direct terug gestort wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lexamore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lexamore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Oooooooo11111111111