Klacht: Bakken worden niet gereinigd. Telefoon word niet opgenomen

Kirsalicia op 09 september 2021 over Kliko Collectieven Almere in de categorie Algemeen, Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Oo ik word zo moe van dit bedrijf. Ik probeer ze elke dag wel te bellen. Heb het idee dat ze mijn nummer herkennen, en niet meer opnemen. Me bakken is al in geen weken meer gereinigd. Elke keer smoesjes aan de mail, dat ze een nieuwe wagen park aan het regelen zijn en nieuwe wagens. Dit is inmiddels al 6 weken. Elke keer hoor ik mw deze week. Ik denk dat het tijd is om met zijn alle dit bedrijf aan te klagen. Wel betalen maar geen service bieden

Gewenste Oplossing:

Ik wil me geld terug. En dat me bakken netjes worden gereinigd. Maar denk meer dat de oplossing is dat dit bedrijf gewoon zijn deuren sluit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kliko Collectieven Almere

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kliko Collectieven Almere nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kirsalicia