Klacht: Autosnelweg en geluidsoverlast

op 30 juli 2016 over Geluidsoverlast in de categorie Overlast

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een autosnelweg is noodzakelijk, maar geeft ook veel overlast. Speciaal als je hiervoor erg gevoelig bent, bederft dit het woongenot. Ik moet om deze reden verhuizen, tenzij de Provincie er iets aan doet.

Gewenste Oplossing:

De geluidstrillingen bezorgen mij zenuwpijnen met o.a. urenlang wakker liggen tot gevolg. Ik ben tevreden als de Provincie ook oor heeft voor de moeilijk te meten lagere decibellen en een effectieve geluidswal wil
plaatsen. Nu staat er niks om de geluidsoverlast te beperken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Geluidsoverlast

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Geluidsoverlast nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jese