Klacht: automatisch geld van mijn rekeing gehaald voor badoo premium

op 08 april 2020 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door op de knop verder te drukken werd er ineens 65 euro van mijn rekening gehaald door Badoo voor een premium abbo. Ik heb ze meteen een bericht gestuurd ik wil geen abbo. Er is iets verkeerd gegaan. Maar toto onze spijt kunnen wij het bedrag niet terug storten werd er gezegd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld graag terug en geen abbo.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Torak