Klacht: Astronomie TV zondag 2 juli 2017

op 02 juli 2017 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste klachtenafhandeling,

Mijn moeder heeft vandaag dd. 2 juli 2017 een sms bericht verstuurd naar 7888 met de tekst Visioen, 2 euro per sms. Mijn moeder heeft tot nu toe geen antwoordt ontvangen, terwijl het programma inmiddels is geëindigd! Er is wel 2 euro van haar telefoon afgeschreven. Graag uw reactie. Met vriendelijke groeten, Monica
0614899197

Gewenste Oplossing:

Graag zou mijn moeder willen dat er eerlijk gehandeld wordt. Mijn moeder zou alsnog een sms bericht willen ontvangen of anders de 2 euro storneren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marleend.50@gmail.com