Klacht: Asociale chauffeur

op 03 augustus 2016 over BAM in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ’n klacht op het asociale rijgedrag van de chauffeur die de bestelbus met het kenteken VT-894-B rijdt. Vandaag 3-8-2016 sta ik rechts voorgesorteerd op de akersteenweg in Heer. Uw chauffeur staat links voor rechtdoor te rijden, achter ’n tractor. Het stoplicht gaat op groen en wil rechts afslaan. Tot mijn verbazing slaat Uw chauffeur ook ineens rechts af, en rijdt mijn 2 dagen oude auto de voorkant in elkaar. Een paar honderd meter verder rijdt hij zelfs door het rode stoplicht.

Gewenste Oplossing:

Deze chauffeur zou wel 'n berisping moeten krijgen, en 'n excuus zou wel op z'n plaats zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BAM

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BAM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Friedie