Klacht: Ariel Pods

[email protected] op 26 februari 2021 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,

Ik krijg een enorme slappe plasser van de Pods van Ariel. Deze blijven plakken aan de was. Nu heb ik ze al achterin de machine gelegd, goed tussen de was gestopt en zelfs in een netje zodat het plastic niet blijft circuleren in de machine. Graag verneem ik van u een reactie hoe dit op te lossen. Ik verneem graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Esther

Gewenste Oplossing:

Als er een juiste reactie komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]