Klacht: Anti-blanke propaganda

op 18 september 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanavond was het weer raak. Weer zo’n film waardoor blanken in een kwalijk daglicht komen te staan. Ik heb niets te maken met slavernij, mijn familie is ook niet rijk geworden door slavernij. Wel heb ik te maken met een toenemende agressie jegens blanken. De meeste kijkers van RTL4 zijn zeker niet blanken of is dat niet correct en zijn de meesten van uw kijkers blank? Vindt u het een goed idee om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te stoken? Wat vinden uw adverweerders ervan dat u anti-blanke films vertoont? Tenzij uw marktsegment alleen bestaat uit anti-zwarte piet kijkers lijkt het mij dat uw programmering ouderwets politiek correct is. Al die PVVan kijkers waaronder ik haken af bij dit soort propaganda tegen blanken.
Met vriendelijke groet

Gewenste Oplossing:

Als ik mij kan identificeren met hetgeen u uitzend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A Rost van Tonningen