Klacht: angela schijf bij superkids

op 23 september 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste rtl mensen,
angela haalt het niveau naar beneden van het programma, ze heeft weinig tot geen kennis over ongeveer elk talent dat voorbij komt en daar irriteer ik me nu al aan sinds ze op tv is. ik zou het waarderen als jullie het zouden overwegen om haar met een vriendelijke hand de deur te wijzen.

mvg, bram

Gewenste Oplossing:

geen angela schijf meer op tv aub

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door luiaard