Klacht: Angel eye vervangen.

op 15 juni 2018 over Kwik-Fit in de categorie Garagebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben naar kwik fit amsterdam noord geweest om mijn angel eye lamp te laten vervangen en vroeg of hun deze lamp zouden willen vervangen.De man vroeg doet het ledlicht het ledlicht het niet ik zeg ja dat klopt.De man zegt dat word een dure grap want als de led stuk is moet er een hele nieuwe unit in?.Die kost over de 5oo euro. Ik schrok een beetjevan zijn antwoord en hij zegt,jij wil bmw rijden!!.Ik weetDat het gewoon een angel eye lamp is maar deze ombeschofte man wou me waar schinlijk een unit aansmeren.Ik liep behoorlijk pissig weg .Zo behandel je een klant niet en de man dacht dat ik op mijn achterhoofd was gevallen.?

Gewenste Oplossing:

Dat er mensen werken die kennis van zaken hebben en dat de klant niet bedondert word.Dus geen BEUNHAZEN ZONDER VAKKENNIS EN ONBESCHOFT GEDRAG AANNEMEN.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwik-Fit

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwik-Fit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door amroka