Klacht: Andere saus mix in enchiladas

op 07 juni 2016 over Knorr in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Ik heb twee dagen geleden enchiladas van Knorr gekocht bij de Jumbo, maar er zat een verkeerde saus mix in. Ik heb het over de saus die je moet mengen met de crème fraîche. Het is normaal een rood achtige saus, maar deze keer had ik een witte saus. Ik heb het gewoon gemaakt, omdat ik dacht dat ze misschien de saus hadden veranderd! Vandaag ging ik toevallig bij mijn zus enchiladas ,van Knorr, eten en zij had wel gewoon de rode saus! Hierdoor ben ik dus tot de conclusie gekomen dat de witte saus niet de “nieuwe saus” was, (gelukkig) maar dat dit een fout van Knorr is. In mijn Knorr pak van 2 dagen geleden stond op het zakje DipMix ENCHILADAS en dit staat normaliter ook niet op het zakje waar de rode saus mix in zit. Kan hier iets aan gedaan worden?

Gewenste Oplossing:

Bij het opsturen van een nieuw pak Enchiladas

Alle klachten die gemeld zijn door Tessiphone