Klacht: American Express is een oplichtende partij!!

op 22 mei 2020 over American Express in de categorie Creditcards

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas moet ik mededelen dat American Express een malafide partij is. Wanneer je een bedrag op een bij AMEX aangeschafde kaart stort kan dat allemaal prima, maar zodra je dit terug wilt hebben gaan ze hier niet mee akkoord of hebben ze allemaal smoesjes waardoor het allemaal veel te lang duurt. Ik ben nu al 2 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen en zonder resultaat.

AMEX zorgt ervoor dat ik in de financiele problemen kom, het gaat niet om een klein bedrag.

Gewenste Oplossing:

Stoppen met de smoesjes dat het hier en daarom wat langer duurt voordat het geld terug is en het geld heel gauw op mijn rekening terugstorten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over American Express

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over American Express nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Darioonline