Klacht: Alleen betalen met credicard en paypal

op 23 mei 2016 over Kellogg's in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil de kelloggs lepel bestellen maar je kunt alleen betalen met creditcard en paypal waar je ook een creditcard voor moet hebben maar dat heb ik dus niet en kan ik ook niet aanvragen. Met ideal betalen of overmaken is niet mogelijk. Nu kan ik de lepel dus helemaal niet bestellen?! Terwijl mijn zoontje hem dolgraag wil hebben! Wat moet ik nu doen?

Gewenste Oplossing:

Als je met ideal kunt betalen. Die mogelijkheid moeten ze invoeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kellogg's

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kellogg's nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Odetteke