Klacht: Alle verpakkingen open en halve stukken er in

op 01 oktober 2017 over Twix in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laatst verpakking van 5 stuks gekocht bij nettorama. Thuis aangekomen en had zin in een twix. Na openen van buiten verpakking zag ik dat alle twixen open waren en helemaal in stukken er in zaten. Wilde eerst terug naar nettorama maar ik denk dat de fout bij jullie ligt. Graag hoor ik hier iets over van jullie.b.v.d. R Albers boegstraat 25 5616 kh eindhoven

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe pak twix toegestuurd krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Twix

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Twix nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klachttwix