Klacht: Al twee maand geen geld ontvangen

op 27 juli 2016 over Sociale dienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al twee maanden geen uitkering gehad ik wil weten waarom en dat jullie niks van jullie heb laten horen geen brief ontvangen van je uitkering os gestopt of gebelt ik heb huur achter stand en nog paar dingen en als ik deze maand niet betaalte ben ik echt zwaar probleem

Gewenste Oplossing:

Ik heb spoed geld nodig ik heb ook niks te eten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sociale dienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sociale dienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Muzziedino