Klacht: Al 2 weken geen sms ontvangen mogelijk

op 26 maart 2013 over Telemarketing in de categorie Overlast

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan thans al twee weken geen sms ontvangen op mijn mobiel. Dit is nog steeds niet opgelost. Voor deze dienst betaal ik maar de dienst wordt niet geleverd. Men kan ook niet aangeven wanneer de dienst wel weer werkt. Doordat ik geen sms ontvang kan ik ook mijntele2 niet updaten en dus ook niet inloggen. Ik vind het een en ander zeer klantonvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een bericht ontvangen qua updates over de dienst sms en ik verwacht een financiële compensatie omdat zij hun dienst waar ik voor betaal niet lever.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telemarketing

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telemarketing nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BSWolf