Klacht: Afschrijving zonder dat ik rekeningnummer heb gegeven

op 26 augustus 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag is er zomaar 9.99 van mijn rekening afgeschreven zonder dat ik daar ooit toestemming voor heb gegeven of wat heb aangeschaft. Hoe komen ze aan mijn rekening nummer?! Ik heb wel een mail gekregen dat ik wat’ gekocht’ heb maar ik heb nooit wat aangeschaft daar of mijn rekeningnummer gegeven!!!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug en wis mijn bankgegevens uit jullie database! Ik heb hier nooit toestemming voor gegeven!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dleeuwen1994z