Klacht: afraffelen van bestelling

op 18 mei 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestelde via de drive-in een variaty bucket + 12 Hot wings. Toen ik de bestelling kreeg en bijna wilde wegrijden zag ik dat er geen 12 Hot wings bij zaten. Snel ben ik weer terug gegaan en kreeg ik uiteindelijk mijn 12 hot wings. Toen ik thuis aan kwam en begon te eten zag ik dat er ook geen crispy strips in de bucket aanwezig waren. Belachelijk hoe een bestelling hier wordt afgeraffeld. Aangezien het niet erg goedkoop is vind ik het absurd dat dit gebeurd!

Gewenste Oplossing:

Dit gebeurd wel vaker. Graag zou ik dit niet meer zien voor komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bobc