Klacht: afhouden van geld van mijn rekening

op 03 oktober 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iedere maand houden ze geld af van mijn rekening zonder dat ik een domiciliering heb getekend. Ik stuurde al een email om dat te stoppen, maar vorige maand terug afgehouden. Nu stuurde ik een aangetekende brief om dat te laten stoppen. Maar nog geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

IAls er niets meer wordt afgehouden van mijn rekening . Iets wat ik niet weet wat het is en waar het voor dient.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Rita Cordenier

2 jaren geleden - Ik vond een adres van MK Business en stuurde een aangetekende brief naar volgend adres :Kruisweg 609 2132 NA Hoofddorp in Nederland, maar ik kreeg die brief terug met de vermelding van een onbestaand adres.

Alle klachten die gemeld zijn door Rita Cordenier