Klacht: Afgeleid tijdens theorie-examen

op 18 juli 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik mijn examen aan het maken was vandaag (18-07-16) om 15:40 waren er 2 medewerkers met elkaar aan het fluisteren over de vakantie en de reis ervan. En dat heeft me afgeleid waardoor ik me vragen opnieuw moest lezen en daardoor minder tijd had om na te denken waardoor ik snel een antwoord moest kiezen. En achteraf zijn die vragen ook fout geweest, maar die ik wel wist en nou ben ik gezakt. Ik neem aan dat jullie regels hebben dat het daar stil is voor de kandidaten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer medewerkers gewoon stil zijn en deze examen opnieuw mag doen op de kosten van het CBR.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht JeroenEijkemans

1 jaar geleden - Word hier niet op gereageerd?

Alle klachten die gemeld zijn door JeroenEijkemans