Klacht: Adam en eva Troep !

op 17 juli 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het was 19:15 zat ik met mijn kinderen tv te kijken, totdat het tijd was voor reclame en ja hoor daar heb je dan adam en eva, ARE YOU FUCKING KIDDING ME!!!! dat die reclame om 19:15 word uitgezonden, terwijl kinderen dan nog wakker zijn. Hebben we tegen woordig geen respect meer. Zelf ik WALG ervan, zelfs ik wil het NIET zien ( en zeker niet als verassing, in een reclame spotje ) .

Gewenste Oplossing:

Maak daar lekker een aparte zender voor walgelijke troep ! En of doe het op een veel latere tijdstip, waarvan je weet dat kinderen slapen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thinktwice