Klacht: actie magic spoon

op 15 september 2016 over Kellogg's in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere pakken Kellog s coco pops chocos gekocht voor mijn 4 jarige zoon.Nu al over gezocht om de codes in te voeren maar nergens mogelijk.Eigenlijk belachelijk dat je door zo n groot concern beetje voor de gek wordt gehouden om toch maar hun producten te kopen.

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon delepels ontvang,mijn zoontje verheugde er zich zeer op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kellogg's

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kellogg's nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Simone72