Klacht: Accu leeg na een keer gebruik

op 02 september 2016 over Bart Smit in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden quad gekocht voor mijn zoontje, na een keer gebruik zijn wij op vakantie geweest. Nu zijn we terug van de vakantie en mijn zoontje kan de quad niet meer gebruiken omdat hij na opgeladen is geweest na een minuut weer leeg gaat. Ik heb contact gehad met bart smit ze willen hem wel beoordelen maar helaas moet ik dit zelf naar de dichtbijzijnde winkel brengen. Sorry maar ik heb geen vervoer hiervoor bart smit wilt ook niet meewerken om op te halen wat een service zeg.

Gewenste Oplossing:

Ophalen product

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bart Smit in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Toev