Klacht: account werd geblokkeerd

op 26 januari 2014 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

gisteren schreef ik me in en nu krijg ik de melding dat mijn account werd geblokkeerd…..ik probeerde me nu in te schrijven via m’n ander email adres, maar ik ontvang geen bevestigingsmail……..ik maak geen misbruik van de site daar ik het enkel benut om met nieuwe mensen kennis te maken. Doch, ik ben wel op mijn privacygegevens gesteld en wil zelf over mijn gegevens kunnen beschikken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden indien al mijn gegevens van Badoo worden verwijderd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cetera