Klacht: Account verwijderen

op 28 oktober 2017 over Netlog in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op Netlog staat nog een account van mij van 2005, waarvan ik geen inloggegevens meer heb. Ik wil graag dat dit account verwijderd wordt per direct. Betreft het account van ‘clauwiejj’.

Gewenste Oplossing:

Als het account verwijderd is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Netlog

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Netlog in behandeling genomen

Netlog

Heeft op 30 oktober 2017 om 14:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor je bericht. Ik heb je account zonet verwijderd uit onze directory.

Als je gegevens verwijderd werden uit onze directory, maar nog steeds op te vragen zijn via een zoekmachine (Google bijvoorbeeld), betekent dat dat je gegevens nog in de cache (= het tijdelijke geheugen) van die zoekmachine opgeslagen zijn. Je kan dus wachten tot de cache geüpdatet wordt of Google contacteren (en zeker ook vermelden dat de originele Netlog pagina verwijderd werd van de site). Je vindt hier meer informatie: http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=nl&answer=1663637

Mocht ik je verder ergens mee van dienst kunnen zijn, aarzel dan aub niet me opnieuw te contacteren. Fijne dag verder!

Alle klachten die gemeld zijn door CS111