Klacht: Abonnementsgeld afgeschreven maar geen betalend lid meer.

op 08 augustus 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs is er van mijn creditcard abonnementsgeld van Badoo afgeschreven. Ondanks dat ik in het verleden wel af en toe betalend lid was, heb ik dat sinds november 2015 al stopgezet. Ik heb tot 2 maal toe Badoo hierover geschreven via hun contactformulier maar ik krijg geen antwoord. Een telefoonnummer is niet te vinden.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik weten wat voor excuus zij hebben dit af te schrijven en of dit wel terecht is. Bovendien is er volgens mij meteen weer voor een jaar vooruit afgeschreven. Ik maak er geen gebruik meer van dus wil het abonnementsgeld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sieb82