Klacht: aanrijding met politie

op 02 mei 2016 over Politie in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijne heren

In het verleden heb ik een ongeluk gehad met een politie,auto.Mijn auto was totall loss en ze hebben mij eruit gezaagd (brandweer) ik zelf heb 5 weken in coma gelegen.(3 weken i.c). Toen ik weer aanspreekbaar was bleek de politie alle schuld te geven en is er nooit een gedegen onderzoek geweest.Hoewel ik geprobeerd heb de waarheid beven tafel te brengen is dit nooit gelukt,ook de brandweer zei er klopt hier iets niet voor jou.Graag wil ik eerlijke hulp voor een goed onderzoek maar men zegt gewoon van de politie kan je nooit gelijk krijgen.

Bij voorbaat dank
Sjaak Hoedjes

Ik heb al 18 jaar bezig naar een onderzoek maar helaas.
De politieman woont kwartier fietsen waar ik woon nooit opgezocht.

Gewenste Oplossing:

Nu hersenletsel met bijverschijnselen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Politie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Politie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sjaakhoejes@hotmail.com