Klacht: Aanmelding sing it

op 11 februari 2018 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo SBS 6,
Eigenlijk ik mijn berichtje geen klacht, maar meer een vraag om hulp.
Ik zou mij ontzettend graag willen aanmelden voor het programma sing it van Nick en Simon. Echter lukt het mij al 1,5 week niet om een foto te uploaden. Het uploaden van een foto is noodzakelijk om door te kunnen met de aanmelding. Hopelijk zijn jullie in staat om mij hier bij te helpen zodat ik wellicht mijn oma een onvergetelijk moment kan bezorgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik een foto kan uploaden zodat ik mijn aanmelding kan voltooien en gespannen kan afwachten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mvanzoest