Klacht: aangifte niet ontvangen

op 27 juni 2016 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb aangifte inkomstenbelasting gedaan in maart. Daarvan heb ik een screenshot gemaakt van de ontvangstbevestiging. Gecontroleerd op de site of het verzonden was en dat was het geval. In juni kreeg mijn man die op dezelfde dag aangifte heeft gedaan, bericht van de Belastingdienst.
Ben toen weer gaan kijken naar mijn aangifte en die stond er niet meer op. Belastingdienst gebeld en die kon niets voor me betekenen en moest de aangifte maar nogmaals sturen en dan zou ik binnen 3 maanden bericht krijgen. En ondanks dat ik kon bewijzen dat ik het wel had opgestuurd, kon meneer me niet helpen.

Dit is toch niet normaal

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik bericht krijg voor juli.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door watedoen