Klacht: Aanbieding in folder niet gekregen !

op 06 oktober 2016 over Bart Smit in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag een fc barcelona badjas mt.122 -128 gekocht,een fc barcelona pyama mt.122–128. En fc barcelona rugtas.
In de folder staat de pyama voor 9,99 en de badjas voor 14,95.ik moest 17,95 voor de pyama en 17,95 voor de badjas betalen.dit was ’t enigste wat in de winkel hing.en de verkoopster zei dit is een andere print ,dus niet voor de aanbiedingsprijs.wanneer dat wel binnenkomt weten we Niet!
Wat een oplichting! Ik ben speciaal voor die aanbieding naar Bart smit gegaan.de verkoopster heeft iemand gebeld en ik kreeg ’t niet voor die prijs.de barcode was anders.dat is niet mijn probleem.dan moeten dit niet in de winkel hangen.
Dit deugt niet,ik ga er nooit meer heen. Ik ben woest.
Dit was Bart smit in Roosendaal. Niet klantvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Als ik 't verschil van 11 euro terug krijg.die heb ik teveel moeten betalen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.baselier@kpnplanet.nl