Klacht: aan de kant gezet

op 23 juli 2017 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben samen met mijn zoon naar brainwash Nijmegen Molukkenstraat gegaan en ze hebben mijn zoon na het knippen aan de kant gezet de haren waren niet goed geknipt en ze hebben hem niet gedroogd overal was haar en hij was nog nat en geen model in het haar. Ik ben met hem naar een andere kapper gegaan en dus moest ik twee keer betalen in totaal 38 euro 1 brainwash 17,50 euro en 2 kapper privé 20,50 euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik een excuses krijg en mijn geld weer terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bigben69