Klacht: 3 bonnen die niet meer geldig zijn

op 07 februari 2018 over Nederlandse Sauna Cadeaubon in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had de bonnen gekregen voor mijn verjaardag in januari 2017, maar die bleken te zijn gekocht in december. Zijn 1 jaar geldig en begin januari 2018 waren ze dus verlopen, op het moment dat ik iets wilde gaan inplannen. Heb nu 3x een mail gestuurd naar dit bedrijf en een klacht gezet op Klachtenkompas (Consumentenbond), maar tot op heden geen enkele reactie van hun kant. Heel slordig.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de 3 bonnen alsnog kan verzilveren. Gaat om een totaalbedrag van 125 euro!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon

Reactie van de melder van de klacht Nancy-1968

1 jaar geleden - Klacht is opgelost, ik krijg een nieuwe bon die weer 1 jaar geldig is. Iets minder hoog bedrag, maar liever iets dan niets!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nederlandse Sauna Cadeaubon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nancy-1968