Klacht: 2 a-solar powerbags werken niet

op 16 juli 2012 over A-Solar in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 maal heb ik van het merk A-solar een A-solar powerbag besteld.
Beide keren heeft het product niet gewerkt.
Het paneel deed de eerste keer niets, bij de tweede werkte het paneel eenmaal en heeft daarna niet meer gewerkt.

De powerbank(bijgeleverde accu) zou 2500 mah op moeten kunnen slaan. Mijn telefoon van 1800MAH heeft hij tot 89% op kunnen laden. De powerbank is, zoals vermeld in gebruiksaanwijzing, eerst via de laptop opgeladen.

Het paneel werkt dus niet, en de powerbank doet niet wat er wordt beloofd. Voor dit geld (60 euro) verwacht ik de volgende keer een kwaliteitsproduct van A-solar.

Gewenste Oplossing:

De winkel heeft beide keren het product terug genomen, en persoonlijk ben ik dus geholpen. Echter vind ik het als consument belangrijk dat A-solar op de hoogte wordt gesteld dat ik als consument niet tevreden ben over het product wat ze leveren. Ook lijkt het me zinnige informatie voor andere consumenten die er over denken een zonnepaneel aan te schaffen.

- ze leveren niet wat ze beloven met de powerbank.
- kwalitatief lijkt het paneel niet echt duurzaam.

-- beoordeling neutraal ingevuld omdat ik (nog) geen contact heb gehad met a-solar. --

Alle klachten die gemeld zijn door thysco