Klacht: 16 delig pannenset

op 15 juli 2012 over A.R.T world trading in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb bij groupon een 16 delig pannenset van muller cuisine met theromosaat knoppen gekocht netjes op tijd geleverd ik alles uit pakken wat ik zag wow nu heb ik een fijne pannenset altijd tweedehandse gehad er zat zelfs een garantiekaart bij ik verder uitpakken is een knop van de deksel kapot ik kijken waarna ik kan bellen schrijven of mailen niks te vinden helemaal niks toen dacht ik al ik ben mooi genept ik groupon een mail gestuurd kreeg van hun een mail adres maar krijg dan een fout melding ik weer een mail naar groupon gemailt maar niks meer van gehoord en er wordt ook vertelt je kunt koken zonder water gewoon wassen en met het wasvocht dus niet goed uitlaten lekken koken niet dus want mijn aardappelen branden gewoon aan ik denk dat ik goed genept ben dus nog een keer bestellen bij hun nee niet echt een aanrader

Gewenste Oplossing:

dat er een nieuwe deksel komt

Alle klachten die gemeld zijn door M ermers