Klacht: 100 % Boete UWV

op 14 juli 2017 over UWV in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb gebruik gemaakt van WE uitkering UWV Rotterdam in 2015.. Heb tel gemeld dat ik weer
tijdelijk werk had. Uitkering bleef doorlopen.Ben in problemen gekomen door allerlei omstandigheden. Heb mijn eigen starterswoning moeten verkopen.Heb het teveel betaalde ontvangen van mijn uitkering terug betaald.Mijn ouders hebben hier een lening voor af gesloten.
Heb over het bedrag van 12.000 euro nog een 100 % boete gehad.Dus nog een keer 12.000 euro.
Terwijl 2 maanden later de boete werd afgeschaft door het UWV..Ik kan door deze boetebetaling niet op me zelf wonen.Ik vindt dat ik.genoeg gestraft ben.Ik vindt dit absurd.Ik wordt 32 jaar woon nog steeds bij mijn ouders.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat deze boete er af gaat.Dus dat hij kwijt wordt gescholden
Teniet wordt gedaan. AUB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UWV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UWV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr E.van Dam